9月新メニュー

こんにちは、出汁と米MUKU Arashiyamaです。
本日は、9月10日より始まります新メニューのご紹介です。


上のPDFが新メニューになります。現在の豆皿料理9品中8品が変更となります。
豆皿には旬の茸や太刀魚や南瓜等を使い晩夏を彩る豆皿料理になっております。


また、当店で使用しております福井県産のヒトメボレも新米に切り替わります。香りが高く、噛めば噛むほどに甘みが口の中いっぱいに広がります!!

お品書きに含まれるアレルゲン8品目は以下の通りです。
①えび 
②くるみ 
③卵 
④小麦 
⑤落花生

外も過ごしやすい気候になってきたので、嵐山にお越しの際はぜひMUKUにお立ち寄りください♪


Hello, this is Dashi and Rice MUKU Arashiyama. Today, we would like to introduce our new menu which will start on September 10.

The PDF above is the new menu. Eight of the current nine bean dish menu items will be changed.
We will be using seasonal mushrooms, swordfish, pumpkin, etc. for the bean dishes to add color to the late summer season.

Also, the Fukui Prefecture-grown Hitomebore rice used in our restaurant will be switched to new rice. The more you chew, the sweeter the flavor will fill your mouth!

The 8 allergens included in the dish are as follows (1) Shrimp (2) Walnuts (3) Eggs (4) Wheat (5) Peanuts

The weather outside is becoming more comfortable, so please stop by MUKU when you are in Arashiyama.

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MUKU レセプショニスト 嶋田