こんにちは、MUKUです。
3月に入り徐々に桜シーズンが近づいておりますか皆様いかがお過ごしでしょうか。


表題にもございますが、この度食材等の価格高騰の影響で4/2よりコース料理の料金とオプションメニューを少々変更させていただく運びとなりました。
前のお知らせにも記載させていただきましたが、本日より4/2以降のご予約をオンラインよりご予約いただくことができますのでご検討中のお客様はそちらからお進みください。


価格に関しましては、以下の通り変更致しております。
改定前:3,500円
改定後:3,800円

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Hello, this is MUKU.
As the cherry blossom season is gradually approaching in March, I hope everyone is doing well.


As mentioned in the title of this newsletter, due to the rising prices of ingredients, we will be making some changes to the prices of course menus and optional menus starting April 2.
As mentioned in the previous announcement, reservations for 4/2 and onward can be made online starting today, so please proceed from there if you are considering making a reservation.


The price has been changed as follows.
Before: 3,500 yen
After: 3,800 yen


MUKU