こんにちは、MUKUです。
今回は明日3月20日(水)から始まります新メニューのご紹介です。
もう間もなく桜のシーズンに入り、日本全国から桜の開花予報がニュースで取り上げられる日も近くなりましたね。
そんな繁忙期シーズンに合わせ、MUKUでも春の旬の食材を織り交ぜた創作新メニューへと明日より変更となります。
上記のメニューをご覧いただく通りですが、新玉ねぎや春キャベツ等々時期の食材を使用してお食事を通して季節をお楽しみいただければと思います。
ご不明点等に関しましては、HPトップページ下に記載のある電話番号かメールアドレスよりお問い合わせください。
_________________________________
Hello, this is MUKU.
I would like to introduce our new menu, which will start tomorrow, Wednesday, March 20.
The cherry blossom season will soon be upon us, and we are getting closer to the day when cherry blossom forecasts from all over Japan will be featured on the news.
To coincide with this busy season, MUKU will be changing its menu tomorrow to a new creative menu that incorporates seasonal spring ingredients.
As you can see from the menu above, we hope you will enjoy the season through our dishes using seasonal ingredients such as fresh onions and spring cabbage.
If you have any questions, please contact us at the phone number or e-mail address listed at the bottom of the top page of our website.